Haveforeningen Hestholm

VENTELISTE

Hestholm Haveforenings regler for ventelisten:

Hestholm Haveforening har kun 1 venteliste som kun består af aktivt søgende. 

Der kan maximalt være 100 på vores venteliste, som lukkes når dette antal er opnået og vil blive åbnet op igen når der er ledige pladser. 

Dato for åbning af vores venteliste vil blive offentliggjort på vores hjemmeside: www.hestholm.dk samt i vores udsendte nyhedsbreve ca. 1 uge før åbning. Optagelse på ventelisten er efter ”Først til mølle” princippet. Opskrivning vil KUN kunne foregå på mail, og KUN på den angivne åbningsdato og klokkeslæt.

For at komme på Haveforeningen Hestholm’s venteliste SKAL man være bosiddende i Storkøbenhavn.

Man skal være fyldt 16 år for at blive skrevet op på ventelisten. Dog kan køb af have først ske, når man er fyldt 18 år.

Du skal blot sende en mail med dine oplysninger om fulde navn, folkeregisteradresse, tlf.nr samt din mailadresse til: sekretaer@hestholm.dk når ventelisten er åben.

Tilmelding til ventelisten koster et opskrivningsgebyr på 500 kr. Hvis du opskrives på ventelisten, vil du modtage en mail med oplysninger om betaling. 

Hvert 2. år (Maj måned i ulige år) skal der betales et ventelistegebyr på 250 kr. Dette er for at bevare sin plads på ventelisten. Du vil automatisk modtage en mail med opkrævning samt en betalingsfrist, når det er tid. Efter din betaling vil du modtage en mail med kvittering for din fortsatte opskrivning på ventelisten. Hvis vi ikke modtager din betaling indenfor betalingsfristen, anser vi det for, at du ikke længere ønsker at være på vores venteliste.

Når du står på Haveforeningen Hestholm’s venteliste vil ALLE blive inviteret til åbent hus, når vi har huse til salg. Det er til enhver tid ansøgerens ansvar at orientere foreningen om ændringer af kontaktdata.

Du beholder din plads på ventelisten uanset hvor mange gange, du takker nej til en kolonihave.

Sælger er kun forpligtet til at sælge til en fra ventelisten, hvis vedkommende ønsker at købe huset til fuld pris.

Sælger er forpligtet til at sælge til venteliste og kan ikke garanteres at køber vil medkøbe løsøre. Sælger er forpligtet til at sælge til vurderingspris.

Når du har købt et hus i Hestholm Haveforening vil du automatisk blive slettet fra ventelisten.